Klantenservice

Levertijd
Levertijd is 3 tot 6 werkdagen mits anders vermeld. De meeste producten zijn op voorraad, net als de kleuren voor de stickers. Wij proberen het gepersonaliseerde product zo snel mogelijk te leveren. Er wordt altijd gecommuniceerd over wanneer het product geleverd gaat worden. Twijfel je over of je het product op tijd in huis kunt krijgen? Neem gerust eerst even contact op!

Verzending/ verzendkosten/ afhalen
De producten worden verzonden met pakketvervoerder DHL/DPD. De kosten zijn als volgt:

  • Nederland: Verzending naar afleveradres: € 6,95
  • Belgie: Verzending naar afleveradres: € 13,00.
  • Afhalen in overleg met DivaStickers in Waddinxveen & Deventer: Gratis

Product als cadeau verzenden
Producten kunnen als cadeau verzonden worden naar een ander afleveradres als het factuuradres. Geef in het opmerkingenveld even aan dat het om een cadeau gaat. Bij veel producten is het daarnaast mogelijk om het product in te laten pakken met leuk verpakkingsmateriaal.

Verpakking
Uiteraard worden alle producten goed verpakt tijdens het verzenden om schade te voorkomen.

Klachten
Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat iets niets helemaal gaat zoals gewenst is. Neem dan eerst contact op via info@divastickers.nl

Annuleren/Retourneren
Het kan natuurlijk voorkomen dat u de bestelling wil annuleren – retourneren. Omdat het product toch niet bevalt of misschien om een andere reden.
Wat de reden ook is u kan de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren.

Zodra de bestelling is ontvangen en de producten met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en onbeschadigd is.
Krijgt u dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. Enkel de kosten voor het retourneren vanaf u huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Mocht toch het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Alle annuleringen-retourneringen dienen vooraf schriftelijk aan ons kenbaar gemaakt te worden.
Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan DivaStickers heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.